Община Габрово

Общински спортни имоти

Още два дни за записване в турнира по минифутбол

minifootball finals 5Още два дни за записване остават за отборите, които имат желание да вземат участие в   XXVII-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Регистрацията на тимовете започна в първия работен ден на новата година и ще приключи в 17 часа на 10-ти януари (четвъртък). За 11-ти януари (петък) от 18 часа е насрочена техническата конференция за турнира. Тя ще се проведе в конферентната зала на СЗ“Орловец“. Тогава ще бъде теглен и жребият за първата фаза на турнира.

Предимство ще имат първите 32 отбора записали се за участие чрез заплащане на предвидената такса, която и през 2019-а остава в размер на 150 лева. Срещите от турнира ще започнат на 14-и януари, понеделник.

Промени в Наредбата за провеждането на XXVII-я турнир спрямо миналата година няма (ще я намерите в секция Футзал). В надпреварата ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години, като се допускат сформирани отбори от цялата страна. В турнира нямат право да играят футболисти картотекирани в клубове от Първа и Втора професионална лига за сезон 2018/2019 година, както и съдии обслужващи проявата.

Документите, необходими за участие в турнира, са: Списък на отбора, подписан от водача му; Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите; Квитанция за платена такса-участие.

Бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед ще бъдат предоставени на съставите при заплащането на таксата в деловодството на "Общински спортни имоти" в спортна зала "Орловец", етаж IV.

    archive