Община Габрово

Общински спортни имоти

Новини

Веселин Антонов: Целта ни е да направим една добра среда за развитие на младите футболисти

ANTONOVТази неделя мъжкият отбор на ФК „Янтра 1919“ ще изиграе първия си домакински мач в Северозападната Трита лига. Новакът приема състава на „Ботев“ (Луковит) на стадион „Априлов“, а двубоят ще започне в 18 часа. Воденият от Даниел Христов тим дебютира в третия футболен ешелон миналата неделя, като отстъпи при визитата си на един от фаворитите за първото място в групата „Кариана“ (Ерден) с 1:5. За този двубой, за предстоящото домакинство, за детско-юношеската школа, треньорите и поставените цели, разговаряме с новия председател на УС на клуба Веселин Антонов. Той беше избран на поста на проведено Общо събрание на клуба на 17-и юли тази година. Новият УС вече е седемчленен и в него влизат още Николай Мънчев, Стоян Дачев, Петко Петков, Петя Караколева, Иван Стойчев и Богомил Недевски. Освободен е Рачо Шейтанов.

Прочети още...

Пламен Георгиев: Място в първата петица бихме определили като добро

GEORGIEVПредставителният мъжки тим на „Янтра Габрово“ започна по чудесен начин новото първенство в Северозападната Трета лига. След четири прекарани сезона в третия футболен ешелон, отборът за пръв път стартира в шампионата с домакинска победа, при това изключително убедителна – 7:0 срещу „Павликени“, и след първия кръг оглави таблицата за временното подреждане. С какви амбиции започва „Янтра Габрово“ в новото първенство, за школата и за случващото се в габровския футбол разговаряме с председателя на УС на клуба Пламен Георгиев

Прочети още...

БФС раздаде по 20 футболни топки на отборите от Трета лига

YANTRA PAVLIKENI 5 1По 20 футболни топки „Select“ получиха отборите от Трета лига на старта на новото първенство. В Габрово те бяха връчени на капитаните на „Янтра“ и „Павликени“, Пламен Кожухаров и Димитър Кушев, от делегата на срещата и председател на съдийската комисия към ЗС на БФС – Велико Търново Стоян Денев.

Прочети още...

„Янтра 1919“ загуби на старта, Христо Цонев отбеляза първия гол за тима в Трета лига

YANTRA 1919 maje 2Новакът „Янтра 1919“ дебютира със загуба в Северозападната Трета лига. В среща от първия кръг воденият от Даниел Христов тим отстъпи с 1:5 при визитата си на един от фаворитите за промоция в „Б“ група „Кариана“ (Ерден).

Прочети още...

„Янтра Габрово“ поведе в Северозападната Трета лига след 7:0 срещу „Павликени“

YANTRA PAVLIKENI 1Мъжкият отбор на „Янтра Габрово“ поведе в Северозападната Трета лига след изиграването на срещите от първия кръг. Воденият от Петър Кръстев тим разби гостуващия „Павликени“ със 7:0 на стадион „Христо Ботев“. Домакините доминираха изяло и при повече концентрация в завършващата фаза спокойно можеха да се поздравят с двуцифрена победа над състава на Димитър Тодоров, който пък очевидно все още търси облика си. По-важното е, че играта на „Янтра“ се хареса на зрителите и те изпратиха с аплодисменти футболистите след последния съдийски сигнал.

Прочети още...

„Янтра 1919“ започва в Трета лига с нова екипировка

YANTRA 1919 2Новакът в Северозападната Трета лига „Янтра 1919“ започва участието си в третия футболен ешелон с чисто нова екипировка. Тя е на италианската марка „Ереа“ и е закупена от един от спонсорите на отбора „Ефбет“, съобщи новоизбраният президент на клуба Веселин Антонов.

Прочети още...

    archive