Община Габрово

Общински спортни имоти

Новини

Футболен турнир за девойки организира тази неделя ДЮФК "Янтра 2013"

MOMICHETA12 1Приятелски футболен турнир за девойки организира тази неделя ДЮФК „Янтра 2013“ с подкрепата на Кирил Каменополски – „Булгаверна Старо село“ и Мартин Ангелов - мандра с. Кметовци. Надпреварата ще се проведе в спортна зала „Орловец“ с участието на ФК “Боруна“ (Царева ливада), ФК “Дунав“ (Русе) и домакините от „Янтра 2013“.

Прочети още...

„ММ Севлиево“ спечели група V

minifootball day7Отборът на „ММ Севлиево“ спечели предсрочно предварителна група V в XXVI-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Селекцията на Михо Боев записа още една победа и възползвайки се от второто поредно равенство на вицешампиона „Шести участък“ си гарантира първото място в групата.

Прочети още...

Известни са осминафиналистите от група III

minifootball day6Второто завъртане в предварителна група III на практика определи трите отбора, които ще продължат към втората фаза на 26-я традиционен турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово.

Прочети още...

Миро Иванов изведе „Янтра 1919“ за първа тренировка през 2018-а

YANTRA1919 start 1Мирослав Иванов направи първа тренировка с отбора на „Янтра 1919“. Тя се проведе при минусови температури и снеговалеж на изчистения от служителите на „Общински спортни имоти“ терен с изкуствена трева в СК “Христо Ботев“. Иванов беше в компанията на своите асистенти Даниел Христов и Генади Цитлакидис. На първата тренировка за 2018-а присъства и президентът на клуба Веселин Антонов.

Прочети още...

Мартин Пенчев с 10-о и 15-о място в Хърватия

MARTIN PENCHEV 110-о и 15-о място зае най-добрият габровски ски бегач Мартин Пенчев на първата за сезона Балканска купа. Състезателят на клуб „Узана 2007“ беше част от отбора, който представи страната ни в Равна Гора (Хърватия). В състезанието при мъжете участваха 49 бегачи от 11 държави.

Прочети още...

„Янтра Габрово“ започва зимната си подготовка

YANTRAGB MAJE 2017Мъжкият отбор на „Янтра Габрово“ стартира зимната си подготовка тази вечер. Играчите на шестия във временното класиране на Северозападната Трета лига ще излязат за първото си тренировъчно занимание през 2018-а в 19 часа на терена с изкуствена трева в СК “Христо Ботев“.

Прочети още...

    archive