Община Габрово

Общински спортни имоти

Новини

Християн Стоянов: Отмяната на Олимпийските игри е тъжна новина

viber image 2020 03 25 15 46 26Пандемията от коронавирус отложи с година летните Олимпийски игри. В Токио градът ни трябваше да бъде представен от параолимпиеца Християн Стоянов. Новината за отмяната на най-големия спортен форум на планетата достигна до Спортист №1 на Габрово за 2019-та в Йоханесбург.

Прочети още...

Християн Стоянов: Очертава се интересна и трудна 2020 г.

HRIS RSAСветовният шампион на 1500 м за хора с увреждания Християн Стоянов, който замина на подготовка в Южна Африка, публикува емоционален пост във “Фейсбук” във връзка с отложените Олимпийски и Параолимпийски игри в Токио за след година. Стоянов разкри и през какви перипетии е преминал през миналия месец.

Прочети още...

Вторият полусезон в Трета лига може да започне през май

YG Tryavna 2Родното футболно първенство няма да бъде прекратявано. Шампионатът ще бъде доигран и ще се поднови на 1 или 15 май в зависимост от ситуацията в страната с коронавируса.

Прочети още...

Тедо Кабакчиев: Посвещавам тази титла на всички българи

00123 Fim World SuperEnduro Budapest 2020Щастлив, но и в голяма степен разочарован от факта, че няма да може да демонстрира превъзходството си в още един кръг от шампионата, така посрещна вестта за спечелената титла новият световен шампион по Супер Ендуро в клас „Джуниър“ Теодор Кабакчиев.

Прочети още...

Теодор Кабакчиев е световен шампион по Супер Ендуро!

001963 Fim World SuperEnduro La Coruna 2020 RaceБългария има световен шампион по Супер Ендуро! Теодор Кабакчиев (Екстрийм рейсинг, КТМ) донесе историческа титла на страната ни в клас „Джуниър“ от първенството на Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM) по хард ендуро в зала.

Прочети още...

Отлично представяне и 19 отличия за габровските мастърс лекоатлети от Балканиадата в Сърбия

Gabrovo team Belgrade mastersЕдин Балкански рекорд, седем върхови национални постижения и общо 19 медала – това е равносметката за габровските мастърс лекоатлети от петото издание на Балканските игри на закрито, проведени в Белград, Сърбия.

Прочети още...

    archive