Община Габрово

Общински спортни имоти

Юлиан Георгиев: Огромен поклон пред тези деца за усилията, които положиха през годината

JulianGИзпълнителният директор на КСАБ „Акро-арт“ Юлиан Георгиев, който е и един от треньорите на габровските таланти в скоковете на батут, съвсем резонно беше изключително щастлив и удволетворен от големия успех, който състезателите ни постигнаха на Световния шампионат в Бирмингам, Англия.

„Изключително съм развълнуван и щастлив от завършека на спортно-календарната година. Страхотно представяне на нашите състезатели в Световното първенство. Четири медала, две четвърти места, едно пето, седмо и девето място. Огромен поклон пред тези деца за усилията, които положиха през годината и лишенията, на които се подложиха. Направиха три участия извън пределите на България през годината и ни даваха повод за гордост, олицетворен в това тези деца да са „виновни“ българският флаг да се вижда по света. Това е нещо уникално само по себе си - състезателите ни да са в световния елит на нашия спорт и да правят държавата и града ни значими" - сподели треньор №1 на Габрово за 2022-ра година.

"Това е най-силното представяне за клуба в Световно първенство. Съжалявам само за едно, че децата ни не успяха да си покажат пълния си потенциал, защото наистина го заслужаваха. Много труден път извървяха, но смятам че това ще ги направи още по-големи шампиони и ще ни радват с повече и по-високи успехи.

Огромни благодарности изказвам към моя екип и хората, които неотлъчно са до нас и ни подкрепят - на Община Габрово, Българска федерация по  скокове на батут и на националния треньор Станислав Стоянов.

Още един път честито на отбора, честито на града, честито България“, допълни специалистът. 

    archive