Започват елиминациите в 29-я турнир по минифутбол

Day10 54Завърши груповата фаза на 29-я турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово и вече са ясни всички отбори, които ще продължат битката за трофея във фазата на директните елиминации. Последните два билета към четвъртфиналите си осигуриха съставите на „Копакабана“ и „Карата ауто“.

„Копакабана“ надделя над „Тийм беар“ с категоричното 7:0 и завърши на втора позиция в групата „Г“. Детелин Станчев, Ивайло Райнов, Мирослав Косев и Стефан Иванов бяха автори на попаденията в мача. Второ място в група „В“ си осигури и „Карата ауто“ с победа над „Община Трявна“. Очакваният оспорван двубой не се получи и селекцията на Християн Василев взе лесна победа с 6:1. Делян Дончев заби хеттрик, Даниел Христов добави два гола, а веднъж се разписа Андрей Петров. Почетното попадение за тревненци реализира Васил Андреев.

Четвъртфиналите са в понеделник и вторник. Първият от тях, в понеделник от 18 часа, ще противопостави севлиевския „Жълтата подводница“ и „Боби Фишер“. След тях, от 19.00, на терена ще излязат актуалните шампиони от „ММ-74“ срещу състава на „Шести участък“, който ще бъде без две основни фигури – наказаните за по един мач заради получени червени картони в двубоя срещу "ФК Орлите" Михаил Михалев и Ивелин Димитров. Във вторник са двубоите „Титан гард“ – „Копакабана“ от 18 часа и „Братекс“ – „Карата ауто“ от 19.00.