Община Габрово

Общински спортни имоти

Шампионът „ММ – 74“ спечели група „Б“

Day9 25Действащият шампион на турнира по минифутбол „ММ-74“ продължава победния си ход и в 29-то издание на надпреварата. Селекцията на Михо Боев завоюва първото място в група „Б“ с трета поредна победа. При това и в третия си мач на турнира отборът от Севлиево реализира над 5 попадения.

В директен двубой за първата позиция в групата „ММ-74“ срещна състава на „Боби Фишер“ и го надигра с убедителното 6:1. Очакванията за оспорван мач не се оправдаха. Още в 10-та секунда Павлин Иванов откри резултата, а малко по-късно Добрин Петров покачи на 2:0. Димитър Митев върна за кратко интригата с попадение за „Боби Фишер“, но до почивката „ММ-74“ заби още два гола, дело на Добрин Петров отново и Християн Василев. През втората част шампионът продължи да доминира и реализира още две попадения. Милен Ванков в 29-та минута и Павлин Иванов в 39-та оформиха крайното 6:1.

В другия мач от последното завъртане в група „Б“ „Елстарт“ записа първа победа. В двубой без значение Милен Панчев и компания надиграха „Интернационале“ с 4:1.

Така съперниците в първите два четвъртфинала вече са известни. Първенецът в група „А“ „Жълтата подводница“ ще срещне втория от група „Б“ – „Боби Фишер“. „ММ-74“ пък ще се изправи срещу друг бивш шампион в турнира – „Шести участък“. Двата мача са в понеделник.

Day9 8

Утре ще станат известни съперниците и в останалите два четвъртфинала. От 18, 19 и 20 часа ще се изиграят последните три мача от груповата фаза.       

    archive