Община Габрово

Общински спортни имоти

Турнирът по минифутбол започна, „Титан гард“ поведе в първа група

Day 1 220 гола бяха отбелязани в първия ден от 28-я турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. В група I ударно започна отборът на „Титан гард“. Бисер Тотев и съотборниците му разгромиха с 10:2 състава на „Класиците“.

Пет от попаденията за победителите бяха реализирани от Павел Велчев, Тотев се разписа на два пъти, а по един гол добавиха Христо Христов, Николай Банов и Пламен Радулов. За „Класиците“ точен на два пъти беше Денис Гинев.

С победа битката в групата започна и отборът на „Орлите“. С два бързи гола в началото на срещата „летящите“ пречупиха младия състав на „Торпедо“. Георги Ганчев откри още във 2-та минута, а в 5-та Светослав Стефанов удвои. Момчетата от „Торпедо“ демонстрираха желание и борбеност, но липсата на турнирен опит им попречи да се преборят поне за точка.

Day 1

Опит не достигна и на „Young boys“ в откриващия им двубой от група II срещу „Община Габрово“. Младоците поведоха с попадение на Денис Дачев в 10-та минута, но „Община Габрово“ направи обрат до почивката с голове на Пламен Александров и Ивайло Захариев. Три минути след подновяването на играта за втората част вратарят Валери Маринов допусна грешка и подари на съперника трети гол, реализиран от Данаил Тошев. В 29-та минута Кристиян Николаев върна интригата с попадение за 3:2, но тимът му не успя да се възползва от психологическия момент. Четири минути преди края „Община Габрово“ отбеляза още един гол чрез Милен Тихов и си осигури крайния успех с 4:2.

Day 1 1

Утре е вторият двубой от първото завъртане в групата между „Копакабана“ и „Севлиево 2017“. Мачът е от 18 часа. След него са първите две срещи от група III – „Меделин 96“ (Севлиево) – „Extra stars“ и „Лос Айлякос“ (Трявна) – „Мърси“.     

    archive