Община Габрово

Общински спортни имоти

15 гола паднаха във втория ден на XXVI-я турнир по минифутбол

minifootball day2 1В група II начело след първото завъртане застана отборът на „Виктория“. Братя Кожухарови и компания надиграха с категоричното 5:2 състава на „Община Габрово“. Символичния домакин на турнира поведе изненадващо в резултата още в първата минута с попадение на Деян Денчев, но секунди по-късно Християн Кожухаров възстанови равенството.

След почивката Кристиян Иванов реализира два бързи гола за „Виктория“, а Минчо Едрев направи резултата 4:1. Станислав Радойчев намали на 4:2 две минути преди края, а в последните секунди Александър Маринов оформи крайното 5:2.

В група III битката започна със зрелищен мач между „Титан гард“ и „Дестима лес“. В състава от Сухиндол личаха имената на опитни футболисти, като Станимир Палев, Емил Копар анов, Димитър Кушев, Свилен Василев и др. и това направи срещата изключително оспорвана. Единственото попадение падна в 30-а минута и негов автор беше лидерът на „Титан гард“ Бисер Тотев. В последните секунди ключово спасяване на Димитър Пантев не позволи на гостите са измъкнат точка от мача и той завърши при резултат 1:0.

minifootball day2 2

В другата среща от групата „Севлиево 2017“ измъкна победа с 4:3 над „Спарта“. Севлиевският сблъсък беше решен две минути преди края с попадение на Павел Десев. Съставът на „Севлиево 2017“ поведе с 2:0, с голове на Павел Йорданов, а Боян Христов намали на 2:1 преди почивката. Минута след подновяването на играта за втората част Стефан Стефанов направи резултата 3:1, но „спартанците“ не се отказаха и с два бързи гола на Добрин Димитров и Георги Иванов възстановиха равенството. Все пак последната дума имаше Десев, който донесе трите точки на „Севлиево 2007“ и временното първо място в групата.

minifootball day2 3

Днес са първите две срещи от група IV. От 18 часа ще играят „Стеф“ и „Рио“, а от 19.00 е двубоят „ФК Старо село“ – „Pasta Gabrovo“. От 20 часа е първият мач на вицешампионите за 2017-а „Шести участък“ срещу „11-то“.     

    archive