Община Габрово

Общински спортни имоти

Оперираха Миро Владков

VLADKOV 2Мирослав Владков претърпя успешна операция на ахилесовото сухожилие в клиника „Софиямед“. Хирургическата интервенция беше извършена от един от водещите специалисти в страната в областта на спортната травматология - доц. д-р Антони Георгиев. Състезателят на „Чардафон“ ще се възстановява минимум 6 месеца и ще пропусне остатъка от сезона в „А“ РХГ, както и двубоите от турнира Купа България.

Владков претърпя неприятния инцидент в 40-та минута на двубоя със „Спартак“ (Варна) в събота. Той е третият играч на „Чардафон“, който излиза от строя заради травма. Преди него контузии получиха Георги Николов и младока Цветелин Христов. Юношата обаче се очаква да бъде готов отново за игра след Нова година.

Последният официален мач на „Чардафон“ за 2017-а ще бъде на 17-и декември. Тогава в зала „Орловец“ ще гостува състава на „Пирин 94“ от Гоце Делчев. Двата тима ще се срещнат в ¼ финален двубой от турнира Купа България. Победителят ще се класира за финалния турнир, който ще се проведе на 17-18 март 2018 година.

    archive