Община Габрово

Общински спортни имоти

Женският тим на ДЮФК „Янтра 2013“ започна подготовка

YANTRA 2013 JeniОтборът на ДЮФК „Янтра 2013“, участник в женското футболно първенство, стартира своята подготовка за втория полусезон. В първото занимание, крос в парк Маркотея, се включиха 10 от момичетата, състезаващи се в женския тим, във второто - 12, а до края на седмицата се очаква групата да нарастне още.

Състезателките от други градове, които нямат възможност да присъстват на тренировките в Габрово, ще се подготвят индивидуално по определена програма.

"Започнахме подготовката в добро настроение и с желание и амбиция за по-добри резултати през пролетния дял от шампионата. Заедно със спортно-техническия щаб установихме слабостите през есенния полусезон и сега ще наблегнем на тях, за да ги коригираме. Имаме и две нови външни момичета, които ще защитават нашите цветове на пролет и в момента се готвят индивидуално по родните си места. Планираме да изиграем и 3-4 контролни срещи, като съперниците все още се уточняват", сподели наставникът на женския тим Радомир Николов.

Очаква се държавното първенство при дамите да бъде подновено в последната седмица на февруари или в първата на март с отложения последен кръг от есента.

    archive