„Шести участък“ взе дербито на II-ра група, „Карата ауто“ поведе в III-та

Day 7 3Миналогодишният финалист в традиционния турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово „Шести участък“ спечели дербито за първото място в предварителна група II.

Нено Михалев и по-младите му съотборници се наложиха с 4:2 над състава на „Копакабана“ и се настаниха на първото място. Михаил Михалев даде аванс на „Шести участък“ в 3-та минута, но в 8-та Николай Митев изравни. Никола Костов отново изведе напред тима от едноименния габровски квартал преди почивката, а след нея Джихат Кямил и Васил Нанков покачиха резултата на 4:1. Даниел Христов две минути преди края оформи финалното 4:2.

В другия мач от третия кръг в групата „Севлиево 2017“ се наложи над „Young boys“ с 3:1. Георги Камбуров откри резултата в 4-та минута, а Ростислав Борисов изравни в 24-та с удар от около 25 метра. След силни изяви на вратата на Даниел Генчев, младите момчета бяха на път да спечелят първата си точка в турнира, но три минути преди края позволиха на Камбуров да шутира от удобна позиция и да изведе отново „Севлиево 2017“ напред. В последните секунди Павел Йорданов отбеляза и трети гол за тима от Севлиево, оформяйки финалното 3:1.

Day 7

В група IV втора победа постигна отборът на „Карата ауто“. Димчо Данов и компания удариха с 4:2 отбора на „Меделин 96“ (Севлиево). И шестте гола паднаха през втората част. „Карата ауто“ дръпна с 3:0, с попадения в рамките на три минути реализирани от Христо Цонев, Димчо Данов и Светлин Иванов. Мехмед Алиев вкара за 3:1, но Христо Цонев отново възстанови разликата. В края на мача Алиев реализира още един гол за Меделин 96“.

Day 7 2

Утре ще играят „Extra stars“ и „Мърси“. Утре са и двубоите от третия кръг в група IV – „Рио“ – „ВиК“ и „Веспа“ – „ММ Севлиево“.