Община Габрово

Общински спортни имоти

ОФК „Янтра 2019“ вече е с официална Фейсбук страница

Logo FacebookОбединеният футболен клуб „Янтра 2019“ от днес вече е с официална страница във Фейсбук. На нея ще бъдат публикувани новини, снимки и информация за случващото се в клуба. Първата публикация на страницата е и обръщение към всички любители на футболната игра в града. В нея пише:

„Уважаеми приятели и привърженици на ОФК Янтра,

Успехът идва с прогреса, прогресът с промяната, а промяната – с много труд и постоянство. И тъй като ние, габровци, сме хора, които се стремим само в една посока – напред и нагоре, не е случайно, че гордо следваме именно това мото: „Труд и постоянство“!

Вдъхновени именно от него, решихме, че е дошло време да качим на едно ново, по-високо ниво нашия любим ОФК Янтра 2019. Дойде време за първата крачка към прогреса и успеха – промяната.

С огромно удоволствие искаме да Ви съобщим, че считано от днес, 7 октомври 2019 година, това ще бъде официалната страница на клуба, като именно тук ще може да научавате своевременно всичко най-ново, важно и интересно относно любимия отбор.

С уважение,

Ръководството на ОФК Янтра“

Официалната страница на ОФК „Янтра 2019“ може да намерите на този линк - https://www.facebook.com/ОФК-Янтра-2019-Габрово-FC-Yantra-2019-Gabrovo-111259466949598.

    archive