„Карата ауто“, „Делта гард“ и „Империя“ стартираха с победи

minifootball day1 4Изиграха се първите три срещи от XXVI-я турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. В единствената група, която е с пет отбора – група I, след първите два мача начело излезе отборът на „Карата ауто“. Веско Караколев и съотборниците му надиграха с 5:1 „Черните орли“.

Караколев отбеляза две от попаденията за своя тим – в 14-а и 36-а минута на срещата. Мартин Славов, Станислав Събев и Николай Стоянов реализираха останалите попадения за „Карата ауто“, а за „орлите“ точен беше Андреан Николов.

С успех в групата стартира и отборът на „Делта гард“. „Гардовете“ направиха добър мач срещу „Класиците“ и ги победиха с класическото 3:0. Нено Караджов откри резултата в 7-та минута, а Иво Георгиев удвои аванса на тима си точно преди почивката. През втората част отново Караджов беше точен за крайното 3:0.

minifootball day1 2

В група II успешно започна съставът на „Империя“. В здрав севлиевски сблъсък „Империя“ надигра миналогодишния полуфиналист в турнира и водач в групата „Паралел“ с 2:1. И трите попадения паднаха през втората част. Георги Камбуров и Момчил Савов дадоха аванс от 2:0 на „Империя“. Галин Илиев върна един гол в 38-та минута, но за повече нямаше време и „Паралел“ тръгна в турнира със загуба.

minifootball day1 5

Вторият мач от група II е днес и противопоставя „Виктория“ и „Община Габрово“ от 18.00 часа. Другите две срещи от програмата за деня са от група III – „Титан гард“ срещу „Дестима лес“ от 19.00 и „Севлиево 2017“ срещу „Спарта“ от 20 часа.