Община Габрово

Общински спортни имоти

Тежък жребии за „Чардафон“ в турнира за Купата

Chao Shumen 2„Чардафон“ ще гостува на шампиона на България и финалист в предходното издание на турнира за Купата – „Шумен 61“. Това отреди тегленият днес жребии за 1/4 –финалната фаза на надпреварата.

Габровският тим беше в урната на непоставените при тегленето, заедно с втородивизионния „Беласица“ (Петрич), „Добруджа“ (Добрич) и „Осъм“ (Ловеч). Сред другите възможни съперници на „Чардафон“ пък бяха настоящият носител на трофея „Локомотив“ (Г.Оряховица), втородивизионният „Пирин 64“ (Гоце Делчев) и „Спартак“ (Варна).

Отборите, които ще се класират за финалната четворка, ще бъдат определени в една среща. За съжаление, „Чардафон“ нямаше късмет и с домакинството и съдбата му отреди да гостува в „Арена Шумен“.

Със сигурност във финалната четворка ще има тим от второто ниво на родния хандбал, след като жребият отреди на четвъртфинал да се срещнат двата състава от „Б“ РХГ – „Пирин 64“ и „Беласица“. Носителят на Купата „Локомотив“ ще гостува на „Осъм“ в Ловеч, а „Спартак“ (Варна) ще приеме „Добруджа“.

Двубоите трябва да се изиграят в уикенда 3-4 декември.

    archive