Община Габрово

Общински спортни имоти

"Янтра" представи екип „Пенчо Семов“

1.JPGЛикът на големия габровски индустриалец и благодетел Пенчо Семов стои на екипите, с които "Янтра" започна сезон 2022/2023 във Втора лига.

Новата екипировка е на елитния испански бранд "JOMA". Тя беше официално представена от капитана Петър Казаков, Мартин Ангелов и вратарите Християн Василев и Петър Иванов на емблематични за града ни места – Дома на културата, Етъра, паметника на западния вход на града, Дома на хумора и сатирата и стадион „Христо Ботев“.

Официалният екип е изцяло в зелено, с логата на генералния спонсор "Ефбет", на Община Габрово и на два от основните партньори на клуба – "УКО България" и "Импулс" АД. Ликът на Пенчо Семов краси долната дясна част на фланелката, а на гърба, над официалния надпис "Янтра", стои ръкописно изписано мотото на „българския Рокфелер“ – любов, труд и постоянство. Интересен мотив е и вградената буква Я в номерата на играчите. Идентичен е резервният екип, който е изцяло в бяло, а вратарските са в червено и черно.

3

6

 

Екип „Пенчо Семов“ заменя досегашния – „Рачо Ковача“. Той беше произведен от фирма "Джъмпер" и с него "Янтра" игра в първите два сезона след завръщането си в професионалния футбол.

10

Играчите получиха и също фланелки и шорти за свободното време, тренировъчни екипи, анцузи и т.н. Скоро ще бъде обявено как и привържениците на отбора ще имат възможност да поръчат от новата екипировка.

EKIP8D1

    archive