Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

Общински спортни имоти - Габрово
Карата ауто

XXVII турнир по футбол на малки врати
  • Отбор
  • Мачове
  • Играчи
Общински спортни имоти - Габрово
Град: Габрово
19.08.2019г. 17:03ч.
Успехи на габровски тенисисти през уикенда

Трима малки габровски тенисисти участваха в Мастърса от веригата „Kinder+ Sport" в България, който се проведе при сериозен интерес на базата на „Национален ОББ тенис център" в Борисовата градина в столицата. В турнира се представиха деца от четири възрасти - до 9, до 10, до 11 и до 12 години.

Прочети още...
19.08.2019г. 11:06ч.
Тедо Кабакчиев поведе в международната надпревара SIX DAYS CRAZY JOB 2019

Теодор Кабакчиев (WINBET Extreme Racing, KTM) стартира убедително в 12-то издание на международната хард ендуро надпревара SIX DAYS CRAZY JOB 2019. Габровският топ пилот поведе в индивидуалното класиране на най-високия клас „Профи“ след Пролог-а в Енина, с който стартира шестдневното състезание, организирано от мотоклуб Crazy Job със съдействието на Община Казанлък.

Прочети още...
18.08.2019г. 21:53ч.

Загуба с 1:3 от „Вихър“ в Славяново допусна отборът на „Янтра 2019“ във II кръг от първенството в Северозападната Трета лига. Воденият от Николай Василев тим не успя да промени негативната статистика до момента и да запише първа победа в Славяново, въпреки че създаде достатъчно положения. Три идентично допуснати гола след центрирания не позволиха на габровския тим да си тръгне с нещо от мача.

Прочети още...
Други статии
    archive