Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

Общински спортни имоти - Габрово
Карата ауто

XXVII турнир по футбол на малки врати
  • Отбор
  • Мачове
  • Играчи
Общински спортни имоти - Габрово
Град: Габрово
23.04.2019г. 11:45ч.
Сестри Пеневи с шесто място в кръг от Световната купа по скокове на батут

Габровските сестри Пеневи – Мариела и Христина, записаха престижното шесто място в кръг от Световната купа по скокове на батут за мъже и жени проведен в Минск, Беларус. Състезанието се проведе във великолепната 16 хилядна зала „Минск Арена“ и отново събра голяма част от най-добрите състезатели в този спорт, тъй като се явяваше и квалификация за игрите в Токио през следващата година в олимпийската дисциплина батут – индивидуално.

Прочети още...
22.04.2019г. 18:55ч.
Гавраил Стефанов спечели Купа „Бургас“, Мартин Маринов - втори

Водещият състезател на габровския клуб по колоездене „Янтра-Исполин“ Гавраил Стефанов спечели Купа „Бургас“. Традиционната за морския ни град надпревара беше организирана от КК „Черноморец“, с подкрепата на Община Бургас и събра над 150 колоездачи от всички възрастови групи от 18 клуба от страната.

Прочети още...
22.04.2019г. 15:42ч.
Два бронзови медала за състезателите на БК „Габрово 91“ от ДЛОП за ученици

Две бронзови отличия спечелиха малките възпитаници на треньора Митко Иванов от БК“Габрово 91“ на проведеното в Петрич Държавно лично-отборно първенство по бокс и Купа България за ученици. Близо 200 младежи на възраст 13 и 14 години си оспорваха медалите в 22 категории на ринга в „Арена Петрич“.

Прочети още...
Други статии
    archive