Община Габрово

Общински спортни имоти

Общински спортни имоти - Габрово
Pasta Gabrovo

XXVI турнир по футбол на малки врати
  • Отбор
  • Мачове
  • Играчи
Общински спортни имоти - Габрово
Град: Габрово
09.12.2018г. 15:44ч.
Призови места за малките габровски джудисти в Сливен

Малчугани от габровския джудо клуб взеха участие в Коледен турнир за деца в град Сливен. Проявата, организирана от АСК ,,Джудо и Джу джуцу"  (Сливен), с подкрепата на Община Сливен събра малки състезатели от 15 клуба в страната и беше открита от кмета на града Стефан Радев. Надпреварата беше за деца от подготвителна група – 1 и 2 клас, и момичета и момчета във възрастова група 3, 4 и 5 клас.

Прочети още...
09.12.2018г. 15:13ч.
Малките футболистки на ДЮФК „Янтра 2013“ изпратиха годината с турнирна победа

С турнирна победа завършиха годината малките футболистки на ДЮФК „Янтра 2013“. Възпитаничките на треньора Радомир Николов взеха участие в Коледен турнир за девойки до 13 години, организиран от Община Дряново и ФК „Боруна“ (Царева ливада). В надпреварата се включи и тимът на „Чавдар“ (Троян). Трите тима изиграха по един мач по между си, като времетраенето на срещите беше от две полувремена по 20 минути.

Прочети още...
09.12.2018г. 13:27ч.
9-то място за Тедо Кабакчиев в първия кръг от Световното по Супер Ендуро

Отличен старт и не толкова добър финал имаше габровския супер талант Тедо Кабакчиев (КТМ, Екстрийм Рейсинг) в първия кръг от Световното първенство по Супер Ендуро в Краков, Полша. Шампионът на България зае 9-то място в крайното подреждане от кръга в клас „Джуниър“ (пилоти до 23 години) и спечели първите си 18 точки за сезона, който предвижда общо пет старта – в Полша, Германия, Унгария и два в Испания.

Прочети още...
Други статии
    archive